CURS MANIPULACIÓ D'ALIMENTS

Xarxes Socials

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

Annex 1. Sol·licitud de participació en una acció formativa

Darrera nòmina (o darrer DARDO en cas d’aturats/des)

Copia DNI

DESCRIPCIÓ

Avui dia les autoritats sanitàries requereixen a les empreses la formació adequada dels seus treballadors que estiguin en contacte directe amb els aliments durant la seva preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasat, emmagatzematge, transport, distribució, venda, subministrament i servei. Amb aquest curs obtindràs les tècniques adequades d’higiene i sanitat alimentària en manipulació d’aliments, seràs conscient dels riscos de la seva contaminació i aprendràs a prevenir possibles alteracions alimentàries.

1. Els aliments

1.1 Tipus d’aliments

1.2 Contaminació microbiana dels aliments

2. Manipulació i higiene alimentària

2.1 Higiene del manipulador

2.2 Higiene del local

2.3 Pràctiques higièniques per a la manipulació d’ aliments

3. Legislació alimentària aplicable

3.1 Normativa actual genèrica

3.2 Aliments al·lèrgens i intoleràncies

Documentació addicional

T'interessa aquest curs?

El teu nom (requerit)

El teu mail (requerit)

Telèfon (requerit)


Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies